Real people – Ervaring, kennis en betrokkenheid

Ons vak is communicatie. Ons inhoudelijke specialisme is MVO / duurzaamheid / SDG’s.
Dit onderwerp raakt ons. Al lang geleden zijn we er diep in doorgedrongen.

Jurjen de Jong
Jurjen de `Jong

Op het snijvlak van communicatie en duurzaamheid gebeurt veel moois en gaat veel mis.
Er zijn ballen voor het inkoppen die niemand ziet. Naast ongemakkelijke waarheden die men maar niet weet te hanteren. Behalve als je langer met dit bijltje hakt.

Marie-Louise de Jong
Marie-Louise de Jong

Duurzaamheid raakt aan alle facetten van de samenleving: technisch, communicatief, financieel, juridisch…
Met al die facetten hebben wij ervaring. Van circulair/moleculair tot gedragsverandering van mensen met een andere culturele achtergrond.

Verduurzaming is een proces, een transitie. Het vraagt om communicatie die er nauw op aansluit. Daarom is het verstandig om er een specialist bij te betrekken. Maar wie?

Inmiddels is duurzaamheid in de mode. Er duiken steeds meer lieden op met een heel andere intentie. Zij willen snel een graantje meepikken. Dit leidt tot meer blabla. Kijk dus goed uit met wie je in zee gaat.

Kenmerken van Real Stories Real Impact:
• Veel ervaring: zelf geweest, gezien, gesproken…
• Betrokkenheid. Lange klantrelaties.
• Actief in uiteenlopende sectoren.
• Focus op feiten. Journalistieke achtergrond.
• Humor op zijn tijd

Hier werken (uiteraard) real people.
Twee mensen met complementaire kwaliteiten (alfa/gamma + beta) omringd door een netwerk.
Wij doen niet aan fancy functienamen, wij zijn…

Jurjen de Jong
communicatiespecialist met brede ervaring. Zijn track record zie je het duidelijkst terug op de pagina Klanten, waar per klant een korte toelichting staat, ingedeeld op soort organisatie (multinationals, not-for-profit, etc.)

Marie-Louise de Jong
Dankzij haar kunnen we ook overweg met biologische, chemische en technische onderwerpen. Dat is in de communicatiewereld niet vanzelfsprekend en zeker nuttig in het kader van MVO. Na haar opleiding in Wageningen werkte zij jarenlang als biochemisch analist op een lab van de Universiteit Utrecht, een internationale omgeving. (Zij legt nog altijd graag uit wat voor leuks je kan doen met fluorescentie-depolarisatie.)
Marie-Louise zorgt ook voor de zakelijke kanten van het bedrijf: planning, financiën, systematiek en afspraken nakomen. Dat luistert extra nauw in een netwerkorganisatie.

Netwerk van specialisten
Samenwerken doen we meestal met het bestaande netwerk van de klant. Als dat er niet is, of daar iets in ontbreekt, spreken we het netwerk van Real Stories Real Impact aan. Per project bekijken we wie er het best bij past.
Allerlei klanten en netwerkpartners werken jarenlang met ons. Wij zijn goed in het sluiten van hechte partnerships. Vaak verhoogt dat de kwaliteit, inhoudelijk en qua service.

Keertje vrijblijvend hierover praten?
Neem contact op met Jurjen de Jong
06 55 06 74 92 / 020 641 39 37
RealPeople@RealStoriesRealimpact.com

Zakelijke gegevens
Kamer van Koophandel Amsterdam, nr 33 291 020.

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van branche-organisatie NVJ.

Privacy/AVG: uiteraard doen wij ons best om te voldoen aan de (soms) complexe privacywet AVG. Op bepaalde punten vinden wij die wet niet ver genoeg gaan en leggen wij de lat hoger; zie de pagina Real MVO.
Persoonsgegevens gebruiken wij ten behoeve van het aangegeven doel; wij zullen ze nooit verhandelen. In aansluiting op de fiscale bewaarplicht bewaren wij gegevens zeven jaar.
Wij gebruiken nog slechts een paar producten van Google op deze site: de lettertypen en Analytics (webstatistieken). Wel hebben we begin 2018 alle instellingen daarvan privacy-vriendelijk gemaakt op basis van de handleiding van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.
Als we foto’s laten maken (bijvoorbeeld) tijdens een workshop vragen we vooraf toestemming aan de aanwezigen.

Colofon
Deze website hebben we ontworpen met Rob Maan. De technische kant is in handen van Emma Design. Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Hans de Lijser.
M.b.t. ander beeldmateriaal hebben we datgene gedaan wat redelijkerwijs van ons kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende(n) op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich uiteraard alsnog tot ons wenden. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. We zullen op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Auteursrechten
Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. Het is niet toegestaan deze informatie over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.