Over ons

Al in onze studententijd gingen we voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord, onafhankelijk van elkaar. Dat zie je nadrukkelijk terug in ons bedrijf. Overigens zijn we heel verschillend, qua talenten en achtergrond.

Jurjen de Jong

Jurjen de Jong communicatiespecialist met brede ervaring, bijvoorbeeld in:

 • Begrip kweken voor ongemakkelijke boodschappen of situaties
 • Vergaderingen leiden m.b.t. communicatie(verbetering)
 • Coachen van individuele medewerkers of ondernemers
 • Vinger op de zere plek leggen
 • Zorgen dat interventies (van allerlei aard en omvang) jarenlang effect hebben
 • Contact met journalisten onderhouden
 • Bouwen aan vertrouwen
 • Kansen vergroten voor onbekende innovaties
 • Betrokken bij zeer uiteenlopende MVO-projecten
 • Doorvragen, zodat ook de diepere laag op tafel komt
 • Gesprekken op ‘de werkvloer’, juist ook plekken waar reguliere bezoekers absoluut niet mogen komen
 • Uitvoerige interviews met (inter)nationale zwaargewichten (hoogleraren, CEO’s, politici, medisch specialisten, etc.)
 • Jarenlang werken voor multinationals en dus ook met mensen uit allerlei (bedrijfs)culturen
 • Adviseren directies
 • Soepel switchen tussen alle mogelijke kanalen: van kleine interne campagnes tot media die een miljoen mensen trekken


Jurjen de Jong begon direct na zijn studie journalistiek voor zichzelf te werken, aanvankelijk naast halve banen, onder meer bij de VARA.
Meer hierover op de pagina’s  Klanten en Cases.

 
Marie-Louise de Jong

Dankzij Marie-Louise de Jong kunnen we ook overweg met biologische, chemische en technische onderwerpen. Dat is in de communicatiewereld niet vanzelfsprekend en zeker nuttig in het kader van MVO. Na haar opleiding in Wageningen werkte zij jarenlang als biochemisch analist op een lab van de Universiteit Utrecht, een internationale omgeving. (Zij legt nog altijd graag uit wat voor leuks je kan doen met fluorescentie-depolarisatie.)
Bij ons zorgt Marie-Louise ook voor de zakelijke kanten van het bedrijf: planning, systematiek en afspraken nakomen. Dat luistert extra nauw in een netwerkorganisatie.

 

Netwerk van specialisten
Samenwerken doen we meestal met het bestaande netwerk van de klant. Als dat er niet is, of daar iets in ontbreekt, spreken we het netwerk van Real Stories Real Impact aan. Per project bekijken we wie er het best bij past.
Allerlei klanten en netwerkpartners werken jarenlang met ons. Wij zijn goed in het sluiten van hechte partnerships. Vaak verhoogt dat de kwaliteit, inhoudelijk en qua service.


Keertje vrijblijvend praten?
Neem contact op met Jurjen de Jong,
06 55 06 74 92 / 020 641 39 37
RealPeople@RealStoriesRealimpact.com

Zakelijke gegevens
Registratie Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33291020 en onze oorspronkelijke bedrijfsnaam Jurjen de Jong Communicatie VoF.
-
Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van branche-organisatie NVJ.
-
Privacy/AVG: uiteraard doen wij ons best om te voldoen aan de (soms) complexe privacywet AVG. Op bepaalde punten vinden wij die wet niet ver genoeg gaan en leggen wij de lat hoger; zie de pagina Real MVO.
Persoonsgegevens gebruiken wij ten behoeve van het aangegeven doel; wij zullen ze nooit verhandelen. In aansluiting op de fiscale bewaarplicht bewaren wij gegevens zeven jaar.
Wij gebruiken nog slechts een paar producten van Google op deze site: de lettertypen en Analytics (webstatistieken). Wel hebben we begin 2018 alle instellingen daarvan privacy-vriendelijk gemaakt op basis van de handleiding van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.
Als we foto's laten maken (bijvoorbeeld) tijdens een workshop vragen we vooraf toestemming aan de aanwezigen.

Colofon
Deze website hebben we ontworpen met Rob Maan. De technische kant is in handen van Emma Design. Foto's op deze pagina zijn gemaakt door Hans de Lijser.
M.b.t. ander beeldmateriaal hebben we datgene gedaan wat redelijkerwijs van ons kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende(n) op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich uiteraard alsnog tot ons wenden. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. We zullen op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Auteursrechten
Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. Het is niet toegestaan deze informatie over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.