Over ons

Wij laten al jaren stakeholders het echte verhaal vertellen. In 2015 besloten we om aan dit specialisme een eigen gezicht te geven. Dat werd Real Stories Real Impact, een netwerkorganisatie. Nieuw en tegelijkertijd met de ervaring van de twee oprichters, die qua talenten en achtergrond complementair zijn.

 
Jurjen de Jong

Jurjen de Jong sprak als communicatiespecialist met honderden organisaties in vrijwel iedere sector. Van Amerika tot Azië, maar uiteraard vooral in Nederland. Adviseerde directies. Legde de vinger op de zere plek. Leidde talloze vergaderingen over communicatie(verbetering). Coachte mensen. Verzorgde contact met de media. Beschreef vele innovaties en MVO-gerelateerde projecten. Vroeg stakeholders naar hun ervaringen. Sprak honderden mensen op ‘de werkvloer’, inclusief plekken waar reguliere bezoekers niet komen. Had uitvoerige interviews met (inter)nationale zwaargewichten (hoogleraren, politici, medisch specialisten, etc.) zoals de CEO van DSM en de bedenker van Cradle to Cradle. Publiceerde via allerlei kanalen: van intranetten en specialistische nieuwsbrieven tot massamedia met honderdduizenden lezers. Waar dit alles toe leidde staat op de pagina’s Klanten en Cases.
Jurjen de Jong begon direct na zijn studie journalistiek voor zichzelf te werken, aanvankelijk naast halve banen, onder meer bij de VARA.

 
Marie-Louise de Jong

Dankzij Marie-Louise de Jong kunnen we goed overweg met technische onderwerpen. Dat is in de communicatiewereld niet vanzelfsprekend en zeker nuttig in het kader van MVO. Na haar opleiding in Wageningen werkte zij jarenlang als biochemisch analist op een lab van de Universiteit Utrecht, een internationale omgeving. (Zij legt nog altijd graag uit wat voor leuks je kan doen met fluorescentie-depolarisatie.)
Bij ons zorgt ze ook voor de zakelijke kanten van het bedrijf: planning, systematiek en afspraken nakomen. Dat luistert extra nauw in een netwerkorganisatie met mensen op diverse locaties en vanuit verschillende vakgebieden.

 

In het netwerk van Real Stories Real Impact bevinden zich specialisten in: camerawerk, webtechnologie, vormgeving, et cetera. Per project bekijken we wie we erbij betrekken.
Allerlei klanten en netwerkpartners werken jarenlang met ons. Wij zijn goed in het sluiten van hechte partnerships. Vaak verhoogt dat de kwaliteit, inhoudelijk en qua service.
Wie ons vrijblijvend iets wil vragen, kan altijd contact opnemen.
Onze kennis en ervaring delen we ook in workshops; als onderdeel van een grotere bijeenkomst of in-company.

 

Zakelijke gegevens
Registratie Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33291020 en onze oorspronkelijke bedrijfsnaam Jurjen de Jong Communicatie VoF.
-
Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van branche-organisatie NVJ.
-
Privacy/AVG: uiteraard doen wij ons best om te voldoen aan de (soms) complexe privacywet AVG. Op bepaalde punten vinden wij die wet niet ver genoeg gaan en leggen wij de lat hoger; zie de pagina Real MVO.
Persoonsgegevens gebruiken wij ten behoeve van het aangegeven doel; wij zullen ze nooit verhandelen. In aansluiting op de fiscale bewaarplicht bewaren wij gegevens zeven jaar.
Wij gebruiken nog slechts een paar producten van Google op deze site: de lettertypen en Analytics (webstatistieken). Wel hebben we begin 2018 alle instellingen daarvan privacy-vriendelijk gemaakt op basis van de handleiding van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.
In de fysieke wereld: als we foto's laten maken tijdens een workshop vragen we vooraf toestemming aan de aanwezigen.

Colofon
Deze website hebben we ontworpen met Rob Maan met wie we onder andere werkten aan Flow. De technische kant is in handen van Emma Design. Foto's op deze pagina en Workshop zijn gemaakt door Hans de Lijser.
M.b.t. ander beeldmateriaal hebben we datgene gedaan wat redelijkerwijs van ons kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende(n) op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich uiteraard alsnog tot ons wenden. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. We zullen op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Auteursrechten
Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. Het is niet toegestaan deze informatie over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.