Over ons

Wij laten al jaren stakeholders het echte verhaal vertellen. In 2015 besloten we om aan dit specialisme een eigen gezicht te geven. Dat werd Real Stories Real Impact, een netwerkorganisatie. Nieuw en tegelijkertijd met de ervaring van de twee oprichters, die qua talenten en achtergrond complementair zijn.

 
Jurjen de Jong

Jurjen de Jong sprak als communicatiespecialist met honderden organisaties in vrijwel iedere sector. Van Amerika tot Azië, maar uiteraard vooral in Nederland. Adviseerde directies. Legde de vinger op de zere plek. Leidde talloze vergaderingen over communicatie(verbetering). Coachte mensen. Verzorgde contact met de media. Beschreef vele innovaties en MVO-gerelateerde projecten. Vroeg stakeholders naar hun ervaringen. Sprak honderden mensen op ‘de werkvloer’, inclusief plekken waar reguliere bezoekers niet komen. Had uitvoerige interviews met (inter)nationale zwaargewichten (hoogleraren, politici, medisch specialisten, etc.) zoals de CEO van DSM en de bedenker van Cradle to Cradle. Publiceerde via allerlei kanalen: van intranetten en specialistische nieuwsbrieven tot massamedia met honderdduizenden lezers. Waar dit alles toe leidde staat op de pagina’s Klanten en Cases.
Jurjen de Jong begon direct na zijn studie journalistiek voor zichzelf te werken, aanvankelijk naast halve banen, onder meer bij de VARA.

 
Marie-Louise de Jong

Dankzij Marie-Louise de Jong kunnen we goed overweg met technische onderwerpen. Dat is in de communicatiewereld niet vanzelfsprekend en zeker nuttig in het kader van MVO. Na haar opleiding in Wageningen werkte zij jarenlang als biochemisch analist op een lab van de Universiteit Utrecht, een internationale omgeving. (Zij legt nog altijd graag uit wat voor leuks je kan doen met fluorescentie-depolarisatie.)
Bij ons zorgt ze ook voor de zakelijke kanten van het bedrijf: planning, systematiek en afspraken nakomen. Dat luistert extra nauw in een netwerkorganisatie met mensen op diverse locaties en vanuit verschillende vakgebieden.

 

In het netwerk van Real Stories Real Impact bevinden zich specialisten in: camerawerk, webtechnologie, vormgeving, et cetera. Per project bekijken we wie we erbij betrekken.
Allerlei klanten en netwerkpartners werken jarenlang met ons. Wij zijn goed in het sluiten van hechte partnerships. Vaak verhoogt dat de kwaliteit, inhoudelijk en qua service.

Wie ons vrijblijvend iets wil vragen, kan altijd contact opnemen.
Onze kennis en ervaring delen we ook in workshops; als onderdeel van een grotere bijeenkomst of in-company.

 

Colofon

Officieel heet ons bedrijf Jurjen de Jong Communicatie VOF. Onder die naam hebben we de meeste klanten bediend.
Deze website hebben we ontworpen met Rob Maan met wie we onder andere werkten aan Flow. De technische realisatie van deze site was in handen van Emma Design met wie we bijvoorbeeld werkten aan de site veiligeramsterdam.nl (de publiek private samenwerking van politie en beveiligers van bedrijventerreinen).
Wij werken in principe volgens de leveringsvoorwaarden van de NVJ. 
Uiteraard proberen wij te voldoen aan de privacywet AVG, zie onderaan de pagina Real MVO.
Jurjen de Jong Communicatie VoF is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33 29 10 20.